advies DOOR VERDUURSAMEN

Maatwerkadvies

met bouwkundige inspectie (NEN 2767)​

Een bouwkundige keuring is een belangrijk instrument waarmee u grondig inzicht krijgt in de bouwkundige staat van uw woning. Hierbij wordt gekeken naar de constructie, het onderhoud, de installaties en andere belangrijke aspecten van uw woning. Dit helpt u om eventuele gebreken of potentiële problemen op te sporen en geeft waardevolle informatie voor verdere verbeteringen.

Naast energie-efficiëntie is het bevorderen van een gezond binnenklimaat een belangrijk aspect bij het verduurzamen van uw woning. Een gezond binnenklimaat draagt bij aan uw comfort en welzijn, en kan problemen zoals vocht, schimmel en slechte luchtkwaliteit helpen voorkomen.

Energieadvies

Onze bouwkundige keuringen zijn niet alleen gericht op het identificeren van bouwkundige problemen, maar ook op het in kaart brengen van mogelijkheden om het binnenklimaat te optimaliseren. We nemen aspecten zoals ventilatie, isolatie en vochtbeheersing onder de loep.

Daarna ontvangt u een rapport waarin de bevindingen van de bouwkundige keuring worden gecombineerd met maatwerk- en gezondheidsadvies. Dit rapport geeft u inzicht in de benodigde maatregelen om uw woning te verduurzamen en een gezond binnenklimaat te creëren of te behouden. We houden rekening met de kosten, terugverdientijden en mogelijke subsidies om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.