Over Verduursamen

DE kracht van verduurzaming

Bij Verduursamen geloven we in de kracht van verduurzaming. Ons doel is om een positieve impact op onze planeet te hebben met haalbare oplossingen. Daarom bieden we eenvoudige en praktische oplossingen om uw woning te verduurzamen. Of het nu gaat om een energielabel, maatwerkadvies of ander duurzaam project van uw woning, wij begeleiden je stap voor stap. Ons team van experts staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van bewuste keuzes. Samen kunnen we een betere toekomst creëren. Doe met ons mee en verander je leven, verander de wereld.

drew-dizzy-graham-cTKGZJTMJQU-unsplash

Voordelen Verduursamen

Voordelen Verduursamen

  • Onafhankelijk advies
  • Snelle en vakkundige levering van diensten en producten
  • Denken met u mee
  • Professioneel en vakinhoudelijk advies en begeleiding
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Wij leveren maatwerk

 

Verduursamen geeft graag persoonlijke en betrokken adviezen en begeleidt het traject voor u op onderdelen of compleet. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Enegielabel

De man achter VERDUURSAMEN

Niels is gecertificeerd energieadviseur. U bent aan het goede adres als het gaat om het verduurzamen van uw bestaande woning of gebouw. Maar ook voor het aanvragen van een energielabel. Wij adviseren en begeleiden particulieren bij het verduurzamen van hun woning. In het complete advies vindt u een overzicht van maatregelen die passen bij uw woning en geven we een indicatie van de kosten voor het verduurzamen van uw huis.